preloader
Beeckman Guido binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk op maat
Beeckman Guido binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk op maat

Er is maar 1 maat – de juiste!

Kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk. Daar gaan we elke dag voor. Of het nu om een renovatie gaat of een nieuwbouw, binnen of buiten. Bij GB-schrijnwerken zit je goed. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in schrijnwerk adviseren we je graag bij het realiseren van je project.

Uniek schrijnwerk op maat

Als kleinschalig bedrijf zit GB-schrijnwerken al meer dan 30 jaar in het vak. Gestart in 1990 bouwde zaakvoerder Guido Beeckman gestaag de diensten uit, van bescheiden projecten tot complete renovaties. Alle voorbereidingen gebeuren in een goed uitgerust atelier in Zwalm. Bij de installatie ter plaatse wordt alles finaal afgewerkt.

Dankzij de jarenlange ervaring is GB-schrijnwerken dan ook je geknipte partner voor het uitvoeren van je wensen. 

Een persoonlijke aanpak

Jouw project start steeds met een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Op basis daarvan wordt een offerte opgemaakt. Afhankelijk van je situatie is dit een eerste kostenraming of een doelgerichte offerte. Met je akkoord gaan we daarna aan de slag.

Het ontwerp stellen we op punt op basis van je input. Wanneer je tevreden bent, starten we met de uitvoering. Wil je toch nog iets wijzigen eens de werken begonnen zijn, dan bekijken we graag met jou wat de mogelijkheden zijn. Zaakvoerder Guido is er steeds bij vanaf de eerste bespreking tot de finale afwerking. Zo ben je altijd zeker van het resultaat.

Maak kennis met onze diensten of boek snel een afspraak.

Contacteer ons